Over mezelf

Ik werk zowel als psychotherapeute en als coach.  Ik heb verschillende opleidingen binnen mijn traject : klassieke psychologie (universiteit), psychotherapie (Integratieve en Humanistische psychologie, 4 jarige opleiding), relaxatietherapie, Master burn-out coaching, traumatherapie, integrale coaching (Centrum Open Mind) en Voice Dialogue (Voice Dialogue instituut).

Tevens ben ik lid van de Belgische Vereniging voor Psychotherapeuten. Mijn therapie en coachsessies zijn gericht op succeservaringen, zeker bij de start van de therapie of begeleiding. Ik vertrek steeds vanuit de visie dat iedereen in zich de mogelijkheid heeft om te genezen of te groeien.

Ik werk in mijn eigen groepspraktijk samen met 2 lieve en professionele collega’s: Anja Van Steen en Elyn Van Hul. Je kan bij hen terecht voor coach/therapiesessies rond alle levensvragen.  Ook coaching rond stress & burn-out behoort tot hun vakgebied.

Wat we delen is ons hart voor ons cliënten, waarbij we verbinding maken essentieel vinden en onszelf 100% inzetten voor de groei van anderen.  Om dit te kunnen doen, blijven we onszelf voortdurend bijscholen en houden we regelmatig supervisie en intervisie-momenten.

Naast mijn werk in de groepspraktijk geef ik ook opleidingen in mijn vakgebied en organiseer ik regelmatig groeps-trainingen.  Meer en meer ervaar ik de kracht van verbinding met anderen in een groep, een helende ervaring waarvoor ik iedereen graag wil uitnodigen.

Ik deel ook graag wat van mijn persoonlijk leven, want dat maakt mee wie ik ben: Ik ben 42 jaar, gehuwd en mama van 4 kinderen.  Onze jongens zijn hier geboren, ons dochtertje werd geboren in China, samen vormen we een hecht gezin.  Ik ben academisch opgeleid en daardoor een ‘denker’ geworden, maar ik heb geleerd (met vallen en opstaan) me ook te verbinden met mijn gevoel, intuïtie en de natuur.  Ik ben hooggevoelig en deze kracht zet ik graag in tijdens mijn werk.  Ik vind het fijn om mensen te begeleiden naar een gelukkiger en gezonder leven, en zet daarbij zowel mijn wetenschappelijke kennis en ervaring in, naast verworven levenservaring en gevoel.

Via opleidingen leidt ik zelf ook coaches en therapeutes op, wat ik ongelooflijk graag doe.