Loopbaancoaching

Jobcoaching / loopbaancoach met VDAB-cheques

  • Heb je een burn-out gehad en wil je eens kijken of er geen job is die beter bij je past?
  • Voel je je ontevreden op je werk maar weet je niet hoe het anders zou kunnen?
  • Mis je passie en betrokkenheid bij je huidige job, maar heb je graag advies en begeleiding bij een veranderingsproces?
  • Wil je graag werk en gezin beter op elkaar afstemmen?
  • Droom je ervan om een hele nieuwe weg in te slaan en wordt je hierin graag begeleid?
  • Wil je zelf je vaardigheden en kwaliteiten aanwenden om andere mensen te helpen?

‘Er zijn veel verschillende redenen om aan loopbaan coaching te denken.  Mijn missie is om je daarin te begeleiden zodat je uiteindelijk werk doet dat beter bij jou past.  Dat je kan worden wie je écht bent. ‘

Een 1e kennismakingsgesprek = gratis.  Daarna beslis je of je 4 uur of 8 uur loopbaanbegeleiding wenst.  Betalen doe je met loopbaancheques.  Deze kosten 40 € voor 4 uur.  Je kan deze bestellen via VDAB.  Iedereen heeft hier recht op (om de 6 jaar).  Een sessie kost dus omgerekend ‘slechts’ 10 euro, de rest wordt bijgepast door de overheid.

Loopbaancheques kan je aanvragen via de site van VDAB

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”207″ img_size=”150X45″][vc_column_text]

Voor wie is loopbaancoaching?

Voor werknemers, zelfstandigen, ambtenaren, ook tijdens eventuele ziekteperiodes.

Wat na loopbaancoaching?

Next-level loopbaan coaching

Loopbaancoaching gehad en een passie ontwikkeld om ondernemer te worden?  Vraag vrijblijvend het pakket aan dat bij jou past: Klik hier om de informatie over dit pakket aan te vragen.

Starterspakket zelfstandige:

Je bent nog geen zelfstandige maar je wil het wel graag worden?  Dit pakket biedt jou 8 coachuren, verdeeld over 6 sessies, om jou te empoweren deze stap succesvol te zetten.   Klik hier om te informatie over dit pakket aan te vragen.

Groeipakket zelfstandige:

Je bent al zelfstandige maar je omzet is niet hoog genoeg, je hebt te weinig klanten, je wil groeien maar weet niet precies hoe.  Dit pakket biedt jou 6 coachuren, verdeeld over 4 sessies, zodat jij in no time uitgroeit tot een succesvolle ondernemer.  Klik hier om te informatie over dit pakket aan te vragen.

Marketingpakket eigen praktijk:

Je droomt ervan om je eigen praktijk op te zetten maar hoe geraak je aan cliënten?  Of je hebt al een praktijk maar het aantal cliënten is nog niet voldoende om er echt van te kunnen leven?  Dan is dit pakket ideaal voor jou.  Klik hier om te informatie over dit pakket aan te vragen.

Wendy Ceulemans biedt loopbaancoaching aan in onderaanneming van Teitu, People & Business Solutions.